Blogger Widgets Blogger Widgets
.

Menedék
Amerikai - dráma, misztikus, romantikus (2013) (115 perc) /
"Egy titokzatos fiatal nő érkezik Észak-Karolina egyik kisvárosába, ahol megtalálja az igaz szerelmet egy magányos apuka személyében. A megindító romantikus thriller alapjául szolgáló könyv írója Nicholas Sparks, a best-seller szerző, akinek a Szerelmünk lapjai és a Kedves John is köszönhető."
Szereplők: Julianne Hough (Katie), Josh Duhamel (Alex), Irene Ziegler (Mrs. Feldman), Jon Kohler (Bus Station Clerk), Tim Parati (Buszállomási munkás), David Lyons (Tierney)
Rendező: Lasse Hallström
Tovább az online film megtekintéséhez

Ködben
Holland, Litván, Német, Orosz - dráma, háborús, történelmi (2012) (127 perc) /
"A Szovjetunió nyugati határvidéke, 1942-ben: a német megszállás alatt álló területen a helyi partizánok brutális ellenállást folytatnak. Kisiklatnak egy vonatot nem messze a falutól, ahol Sushenya él a családjával. A vétlen Sushenyát a németek a szabotőrökkel együtt elfogják, de a felelős tiszt úgy dönt, hogy nem végzi ki őt a többiekkel együtt, inkább szabadon engedi. Sushenyát emiatt árulónak bélyegzik a helyiek, és a partizánok közül Burov és Voitik a keresésére indulnak, hogy bosszút álljanak rajta. A sűrű erdő mélyén azonban a barátság vagy az ellenségeskedés nem számít már, de az árulás és a hősiesség közötti határ is eltűnik. "
Szereplők: Vladimir Svirskiy (Sushenya), Vladislav Abashin (Burov), Sergei Kolesov (Voitik), Nikita Peremotovs (Grisha), Yuliya Peresild (Anelya), Kirill Petrov (Koroban)
Rendező: Sergei Loznitsa


Tovább az online film megtekintéséhez
Dal Marionnak
Angol (Brit), Német - vígjáték, dráma, zenés (2012) (93 perc) /
"A kissé zsémbes és zárkózott Arthur (Terence Stamp) nem nézi jó szemmel felesége hóbortját. Marion (Vanessa Redgrave) ugyanis betegsége ellenére nagyon is aktív tagja a helyi kórusnak, ahol egy fiatal kórusvezető, Elizabeth (Gemma Arterton) borzolja a kedélyeket. Arthur végül mégis enged felesége kérésének és csatlakozik a szokatlan kórushoz, hogy elénekelje az utolsó dalt Marionnak."
Szereplők: Gemma Arterton (Elizabeth), Christopher Eccleston (James), Terence Stamp (Arthur), Vanessa Redgrave (Marion), Anne Reid (Brenda), Ram John Holder (Charlie)
Rendező: Paul Andrew Williams


Tovább az online film megtekintéséhez

Broken teljes film

(Broken)
Angol (Brit) - dráma (2012) (91 perc) /
""
Szereplők: Cillian Murphy (Mike Kiernan), Tim Roth (Archie), Rory Kinnear (Bob Oswald)
Rendező: Rufus Norris


Tovább az online film megtekintéséhez
(A.C.A.B. - All Cops Are Bastards)
Francia, Olasz - akció, dráma, krimi (2012) (112 perc) 


Szereplők: Pierfrancesco Favino (Cobra), Filippo Nigro (Negro), Marco Giallini (Mazinga), Andrea Sartoretti (Carletto), Domenico Diele (Adriano), Roberta Spagnuolo (Maria)
Rendező: Stefano Sollima




Tovább az online film megtekintéséhez

Ajánlataink

.

Ajánlataink 2

.

Legutóbbi online filmek

Üzemeltető: Blogger.

Pages