Blogger Widgets Blogger Widgets
.
Gyilkos vágyak
Francia, Német - dráma, thriller, misztikus (2012) (100 perc) /
"Christine fiatal és rámenős reklámcégvezető Berlinben. Karrierjét New Yorkban akarja folytatni, azonban az előléptetéséhez szükséges átütő siker munkájában - mely meggyorsítaná tervét - nem jön el. Isabelle tehetséges kreatív, aki ontja magából a jobbnál-jobb ötleteket. Egy új okostelefon marketingtervének koncepcióját dolgozza ki, mely hatalmas sikert arat cégükön belül. Christine, Isabelle ötletében látja a hiányzó elismerést tervének megvalósításához. Dicséretekkel halmozza el és gyengéd érzelmekkel, flörtölgetve manipulálja a naiv lányt, hogy Londonba utazva tökéletesítse reklámkoncepcióját. Miközben külföldön tartózkodik, ötletét Christine sajátjaként adja el és ezzel a két nő közötti halálos hatalmi harc, melyet egy közös szerető iránti féltékenység is tüzel, kezdetét veszi."
Szereplők: Rachel McAdams (Christine), Noomi Rapace (Isabelle James), Karoline Herfurth (Dani), Paul Anderson (Dirk), Rainer Bock (Bach oktató), Benjamin Sadler (Ügyész)
Rendező: Brian De Palma


Tovább az online film megtekintéséhez
Vasember 3
Amerikai, Kanadai - akció, sci-fi, kalandfilm (2013) (0 perc) /
""
Szereplők: Robert Downey Jr. (Tony Stark / Vasember), Guy Pearce (Aldrich Killian), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), Don Cheadle (James Rhodes / War Machine), Paul Bettany (Jarvis hangja), Rebecca Hall (Maya Hansen)
Rendező: Shane Black
Tovább az online film megtekintéséhez

360 teljes film

360
Angol (Brit), Brazil, Francia, Osztrák - dráma, romantikus (2011) (110 perc) /
"Egy házaspár mindkét tagja a félrelépés gondolatával játszik: ám míg a feleség (Rachel Weisz) titokban félrelép, a férj (Jude Law) az utolsó pillanatban meghátrál. Egy brazil fotós megcsalt barátnője úgy dönt, hogy elhagyja félrelépő párját és hazaköltözik Brazíliába. Egy alkoholista, korosodó férfi eltűnt lányának feltételezett holttestét megy azonosítani az Egyesült Államokba. Egy szexuális zaklatásért elítélt, és feltételes szabadlábra bocsátott férfi igyekszik mindent elkövetni az újabb bűnbeesése megelőzésére. Egy dolog valamennyijüket összeköti: a véletlenek láncolata révén összefonódik a sorsuk, miközben mindannyian a magány elől menekülnek, s csak azt szeretnék, ha szeretnék őket."
Szereplők: Lucia Siposová (Mirka), Gabriela Marcinkova (Anna), Johannes Krisch (Rocco), Danica Jurcová (Alina), Jude Law (Michael Daly), Peter Morgan (Eladófiú)
Rendező: Fernando Meirelles


Tovább az online film megtekintéséhez

Pokoli futam teljes film


Pokoli futam
Amerikai - thriller (2013) (82 perc) /
"Egy szabadlábra helyezett férfi (Paul Walker) Dél-Afrikába utazik, hogy helyre hozza életét és visszaszerezze szerelmét. Nem is sejti, hogy a kölcsönzőben felvett kocsi a korrupt rendőrfőnök elsőszámú célpontjává teszi őt. A helyzetet bonyolítja a csomagtartóban megkötözött nő, akinek szerepe nem világos a kezdetben. Az egész város a nyomában, de a legfőbb csatát önmagával kell megvívnia."
Szereplők: Paul Walker (Michael Woods), Naima McLean (Rachel Shabangu), Gys de Villiers (Smith nyomozó), Leyla Haidarian (Angelica Moore), Tshepo Maseko (Lieutenant), Andrian Mazive (Benji)
Rendező: Mukunda Michael Dewil


Tovább az online film megtekintéséhez
ill Manors - Rázós környék
Angol (Brit) - dráma, krimi (2012) (121 perc) /
"Az egyetlen hét alatt játszódó iLL Manors - Rázós környék című filmben több sors fonódik össze. Embereké, akik London kegyetlen utcáin küzdenek a túlélésért egy olyan világban, melynek természetes részét képezi az erőszak. Kirby, az ex-díler frissen szabadult a börtönből; a keménykötésű Ed mindenkin átgázol, csak hogy megtalálja elveszett telefonját; Michelle bármit megtenne azért, hogy a következő drogadagjához hozzájusson; Jake a környék bűnbandájának markában találja magát; Chris bosszúra szomjazik, Katya pedig ebből a számára idegen világból menekülne. Végezetül ott van Aaron, talán az egyetlen, aki minden körülmények között csak a helyes döntést szeretné meghozni. Még akkor is, ha minden és mindenki összeesküszik ellene."
Szereplők: Riz Ahmed (Aaron), Ed Skrein (Ed), Natalie Press (Katya), Anouska Mond (Michelle), Mem Ferda (Vladimir), Lee Allen (Chris)
Rendező: Ben Drew


Tovább az online film megtekintéséhez

Jobs - Gondolkozz másképp
Amerikai - dráma, életrajzi (2013) (122 perc) /

Szereplők: Ashton Kutcher (Steve Jobs), Dermot Mulroney (Mike Markkula), Lukas Haas (Daniel Kottke), James Woods (Jack Dudman), Ron Eldard (Rod Holt), Amanda Crew (Julie), J.K. Simmons (Arthur Rock)
Rendező: Joshua Michael Stern




Tovább az online film megtekintéséhez
Tad Jones csudálatos kalandjai
Spanyol - vígjáték, animáció, kalandfilm (2012) (90 perc) /
"Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig kíséri Sarah, a bátor es mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hő társa, Jeff, a kutyus."
Szereplők: Meritxell Ané (Tadeo niño hangja), Óscar Barberán (Tadeo Jones hangja), Carles Canut (Profesor Humbert hangja), Fiona Glascott (Sara hangja), Adam James (Max Mordon hangja), Michelle Jenner (Sara hangja)
Rendező: Enrique Gato
Tovább az online film megtekintéséhez
(Tous cobayes?)
Francia - dokumentum (2012) (115 perc) /
""
Szereplők: Philippe Torreton (Narrátor)
Rendező: Jean-Paul Jaud
Tovább az online film megtekintéséhez
Likvidálva
Amerikai, Angol (Brit), Belga, Kanadai - akció, thriller (2012) (100 perc) /
"Ben Logan a CIA exügynöke lányával Brüsszelbe költözik és egy mulitnacionális cég biztonsági szakértőjeként vállal munkát. Egy reggel váratlan események sorozatával szembesül: cégét megszüntetik, bankszámláit törlik, kollégái eltűntek és munkatársa az életére tör. Rádöbben, hogy egy nemzetközi összeeskűvés egyik célpontjaként őt és lányát bizonyos körök likvidálni akarják. Az európai nyugodt élet reménye pillantok alatt szertefoszlik és az exügynöknek ismét a túlélésre és lánya biztonságára kell koncentrálnia. Az életüket fenyegető sorozatos merényleteket kicselezve Ben egy segítővel nyomozni kezd. Az összeeskűvés szálai a szövevényes és sok titokkal terhelt múltba vezetnek..."
Szereplők: Olga Kurylenko (Anna Brandt), Aaron Eckhart (Ben Logan), Liana Liberato (Amy), Neil Napier (Derek Kohler), Kate Linder (Principal Gibbins), Alexander Fehling (Floyd)
Rendező: Philipp Stölzl
Tovább az online film megtekintéséhez

Ajánlataink

.

Ajánlataink 2

.

Legutóbbi online filmek

Üzemeltető: Blogger.

Pages